Süt, köpürtme isleminden sonra buhar borularda çok çabuk kurur ve kurumus sütün bir kez biriktikten sonra çikarilmasi inanilmaz derecede zordur. Topaklanmis süt birikecek ve birkaç saat içinde taze süte buharla birlikte bakteri vs karismasina sebep olacaktir. Ayrica otomatik cappuccino makinelerinde de süt proteinleri daima boru sistemi içinde kalarak bakteri ve tikanmaya neden olur. CMC Süt Sistem Temizleyici solisyon ile borulardaki protein ve bakteriler efektif olarak temizlenecektir. CMC Süt Sitem Temizleyici Makinenizin tikanma süresini uzatir.
Otomatik Süt Köpürtücülerde Kullanim Talimatlari:
• Hazne 50 ml olana kadar siseyi yavasça sikin, kirmizi etiketli kapagi çikarin ve haznedVen dökün.
• 1 litre temiz ve soguk suya 50 ml temizleyici ekleyin.
• Emme borusunu solüsyona yerlestirin.
• Sütlü kahve yapmak gibi bir menüye basin ve süt yerine solüsyonu almasina izin verin.
• Tüm solüsyonu köpürtücüden geçirin.
• Tüm bilesenleri iyice durulamak için yukaridaki islemi temiz soguk suyla tekrarlayin.
Buhar Çubuklarinda ve Süt Ürünleri ile Ilgili Diger Ekipmanlarda Kullanim Için:
• Hazne 50 ml olana kadar siseyi yavasça sikin, kirmizi etiketli kapagi çikarin ve hazneden dökün.
• Parçalari veya buhar çubugunu solüsyona batirin.
• Buhar valfi çözelti halindeyken buhar çubuklarinin iç kismindaki buhar valfini açip kapatin. Bu islem ile çözelti buhar çubugunun içine çekilecektir.
Kullanma Tarihi: Üretim tarihinden itibaren 2 yildir.
Paket Içerigi: 1 Lt.